Annika in The USA

Annika in The USA

torstai 26. syyskuuta 2013

Happy Birthday Annika!


Paljon onnea siskoni Annika!
2 Annikaa
Ani & Annika
Potstickerseja tekemässä!
Brady and his beautiful girlfriend
Valmiita potstickerseja!
Suloset kaksarit pojilla!
22-vuotias!
Annika ja NaiNai
Annika, Riley, Brady ja Cassy

Tänään vietettiin Annikan, mun isosiskon 22v synttäreitä. Mum oli koristellut talon ihanasti, tehtiin porukalla Annikan kiinalaisia lempiherkkuja Potstickerseja, vietettiin aikaa perheen kesken, nautittiin sairaan hyvistä potsstickerseista, annettiin lahjoja synttärisankarille, naurettiin, otettiin kuvia, syötiin todella namia kakkua ja vaan vietettiin aikaa yhdessä. Ihanaa muuten olla aasialaisessa perheessä ainoa, joka ei osaa syödä puikoilla.. No onneks mun ihana host perhe osti mulle omat! Rakastan mun perhettä!

Edelliseen postaukseen voi käydä vielä heittämässä toiveita postaukseen American is speaking Finnish!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Annikalle meidänkin puolesta :), terkuin äiti

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Annika! Niin siistiä kun sulla on samanniminen sisko!:)

Annika kirjoitti...

1. Anonyymi/äiti: Sanottu! :)

2. Anonyymi: Sanos muuta!:D

Anonyymi kirjoitti...

siis mitä noi pothommelit on:D mitä niissä on ? näyttää hyvält! ja laitoin aikasemmin kommenttia tonne mitä haluat kuulla postaukseen mut siellä on varmaa aika vaikeeta vastaa siihen ni kysyn uudestaa siit kauppa jutusta(?) oisko sellanen postaus mahdollinen ja ois kiva sellanen "päiväni kuvina" eli kuvaisit kaiken mitä oot tehny, niiku ihan kaiken :)

Annika kirjoitti...

Ööm, ne on siis jotain kiinalaisia snackseja, missä on tollasta taikinaa ympärillä ja sisällä lihasipulisekoitusta :) Tykkäsin ihan hirveesti noista!! Hei hyvä kun muistutit, oon ihan kokonaan unohtanut vastailla ton postauksen kommentteihin. Ja eiköhän noi postaukset onnistu :p Multa on kysytty tota päiväni kuvina postausta ja mielelläni sellasen voin toteuttaa! Vaatii vaan sellasen päivän, että voin raahata kameraa mukanani ja että mulla on aikaa, mutta kyllä mie voin tehä tollaset vaikka sekä arki- että lomapäivästä :p