Annika in The USA

Annika in The USA

perjantai 19. huhtikuuta 2013

My host family

Hi!

Tänään aamulla sain ihan huippu-uutisia, perhetiedot nimittäin tulivat! Äiti laittoi viestiä, jossa luki "Salt Lake City". Aloin vaan kiljua ja ei oo varmaan ikinä ollut näin hyvä fiilis! Katoin sitten e-mailin ja siellähän ne olivat, perhetiedot!
Reippaana tyttönä otinkin jo yhteyttä perheeseen ja etsin heidät myös Facebookista :D Perheen isä onkin banker ja äiti nurse, host sis on minua vuoden vanhempi. Heillä on myös kaksi koiraa! Bongasin host perheen kodinkin google mapsista ja vierailin myös kouluni sivuilla!:)

Tää nyt oli tällänen pikkunen fiilistelypostaus, ja tulen kertomaan enemmän isänperheestäni, kun he vastaavat sähköpostiini ja jos heille sopii se että kertoisin host familysta blogissa.

I'm so excited and I have never felt like this before !

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oii ihanaa!! :--)

Annika kirjoitti...

Saara niin mustakin! Nyt vaan ootan että pääsen tutustumaan heihin:)

Milla kirjoitti...

Jeee!!!! Onnee!!!

Annika kirjoitti...

Jeeee, kiitos Milla!!:)

Outi kirjoitti...

Jee onnee paljon, nii tiiän ton tunteen! Kuulostaa just huipult toi sun perhees!

Arina kirjoitti...

Mahtavaa! :) Onnea kovasti. Jään mielenkiinnolla seuraamaan vaihtarivuottasi! :)

Annika kirjoitti...

Outi: Kiitos paljon! Tää fiilis on niin mahtava ja perhe vaikuttaa huipulta munkin mielestä!:)

Arina: Todellakin!:) Kiitos kiitos! Ja jää ihmeessä!

Sanna Liisa Emilia kirjoitti...

Voi ihanaa ja onnea!! :))

emmmaa kirjoitti...

Onnea tosi paljon! :-) Näyttikö se paikka kivalta googlen kautta? :-D Tulispa mullekki ne tiedot pian :(

Annika kirjoitti...

Sanna Liisa Emilia: Kiitos!:):)

emmmaa: Kiitti sullekin! Joo, näytti ihan tosi kivalta:) Melko lähellä Salt Lake Cityn keskustaakin! Kyllä ne pian tulee ;) Don't worry:)

sofi kirjoitti...

Mihin kouluu meet? :)

Milla kirjoitti...

Onnea perhe- ja sijoitustiedoista ! Tulisipa munkin tiedot kohta, tuntuu, että niin onet ympärillä sää näitä perhetietoja nyt hehe :D

Annika kirjoitti...

sofi: Highland highschool :)

Milla: Kiitti! Kyllä ne tulee, kun vaa jaksaa oottaa ;) Okei toi mitä just sanoin on ehkä ärsyttävint ikinä kuulla vaihtarina :D

heidisi kirjoitti...

Oon itekki lähössä vaihtoon ja tuntuu ettei kukaan mun tutuista jotka on lähdössä niin tiedä vielä mihin ne on menossa.. paitsi minä :D

toi sun paikka vaikuttaa kivalta, ja toivottavasti sulla tulee olee siel kivaa ja pääset käymää Californiassa! oon niin kateellinen et pääsit tollasen ison paikan lähelle.. ite meen siis Minnesotaan :)

käy tsekkaa mun blogi www.flyingawayheidi.blogspot.com :)

Annika kirjoitti...

heidisi: Haha se on kyllä huippua, kun on jo tässä vaiheessa saanut tiedot :)
Toivon kans et pääsisin Californiassa tai Nevadassa! Tää on kyl niin kiva, kun toi Salt Lake City on kuitenkin aika iso kaupunki. Suurin huolihan mulla oli et joutusin maalle :D Minnesota oli hei itseasiassa yks mun unelmapaikkoja ni ehkä miekin oon vähän kateellinen sulle!;D käyn kattoos sun blogin :)

EMMA kirjoitti...

Onnee tosi paljon! :) Itekki oon lähössä exploriuksen kautta jenkkeihin, mutta vielä malttamattomana oottelen omia perhetietoja! Jään seurailemaan :)

Annika kirjoitti...

Kiitos sulleki!:) Ai siekin oot menossa Exploriuksen kautta, mihin siihe vikaa valmentautumisee oot menos, tai siis millon?:p Myöhän voidan vaikka osuu samalle soft landing campille sitten new yorkissa ;) Toivotaan että sunkin perhetiedot tulee äkkiä!