Annika in The USA

Annika in The USA

lauantai 27. huhtikuuta 2013

I can't wait it

Hello!

Tänään oltiin äitin kanssa Exploriuksen viimeisessä tapaamisessa Espoossa hotelli Meripuistossa. Lähdettiin joskus ysin aikoihin Kotkasta kohti Espoota.
Hotellille saavuttiin joskus 10.30 monen U-käännöksen ja kirosanan jälkeen. Ensin siellä oli kahvittelut, jonka aikana juteltiin muutamien muiden vaihtareiden kanssa. Oon kyllä niin ilonen, että oon saanut jo mun sijoitustiedot. Monella ei oo vielä tullut ja onhan se epätietoisuus kauheeta. Vaihtovuoteen valmistautuminen on kuitenkin aika vaikeeta, jos sijoitustiedot tulisi vasta tyyliin viikkoa ennen lähtöä. On ihan tosi kiva, kun oon saanut tiedot näin aikaseen ja voin jo tutustua host perheeseen rauhassa.
Myö vaihtarit saatiin kahvien aikana kirjekuoret omilla nimillä varustettuna. Kuoret sisälsivät kaiken maailman lippulappusia, suurin osa lapuista koski viisumi- ja vakuutusjuttuja. Noista viisumeista ja etenkin vakuutuksista keskusteltiin myös luennolla, joka alkoi yhdentoista maissa. Suoraan sanottuna mua ei hirveesti kiinnostanut mitkään vakuutukset, mutta ymmärrän kyllä että porukoita noi saattaa kiinnostaakin. Kyllä siellä käsiteltiin myös joitain käytännön juttuja ja vähän pakkaamisestakin puhuttiin. Damn, miten mie saan koko elämäni mahtumaan yhteen matkalaukkuun?
Kesäkuussa nuo viisumijutut tulee ajankohtaisiksi ja se haastattelu mulla luultavasti onkin 28.6. Helpottavaa tietää, että nyt on kaikki hoidossa ja voi vaan enää odottaa sitä H-hetkeä eli lähtöä!
Ton luennon jälkeen jäin juttelemaan yhden Utahissa 2011-2012 olleen vaihtarin kanssa ja löysinkin siinä samalla toisen tytön, joka on myös menossa Utahiin nyt syksyllä ja vielä aika lähelle Salt Lake Cityä! Otin tytön yhteystiedot ja varmasti aion pitää yhteyttä, voisihan sitä mahdollisesti tavata vaikka siellä Salt Lakessakin.
Ilmeisesti myös lähtöpäivä on aika varma. Suurella todennäköisyydellä suuntaan New Yorkiin Lontoon kautta 7. elokuuta !:)
Ei joudettu olla Meripuistossa sen kauempaa, kun piti lähteä siskon peliä kattomaan Järvenpäähän. Harmi, sillä olisi ollut kiva jäädä vielä juttelemaan muitten vaihtareitten kanssa sekä kertaamaan niitä kolmen ekan tapaamisen aiheita, vaikka niissä oonkin jo käynyt.
Pakko sanoo tälleen sadannen kerran, en jaksa oottaa elokuuhun! 

2013-04-27 14.09.09


Oliko muita vaihtareita tänään samaisessa tilaisuudessa? (yritin kyllä kovasti bongailla muita bloggaajia, mutten harmikseni tunnistanut)
Ja onko kellään muulla Exploriuksen vaihtarilla lähtöpäiväksi merkitty 7. elokuuta? 

See ya!

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nimenomaan toi pakkaaminen ?!? Whaat miten koko elämän saa yhteen laukkuseen :)

Ninni kirjoitti...

Mitä kaikkia tulevien vaihtareiden blogeja tiiät/luet, kun olisi kiva tietää. Itse olen yrittänyt niin etsiä niiden blogeja, jotka lähtevät vaihtoon juuri nyt tänä vuonna. Voisitko mitenkään kertoa ne kaikki, tai edes linakata ne? :))

http://travellingwithninni.blogspot.fi/

Annika kirjoitti...

Saara S: Äläs! Pientä paniikkii on jo nyt mut eiköhän siitäki selvitä :D Pitää varmaa alkaa jo nyt vähän suunnitella!

Ninni: Voin mie linkkailla jotain mitä ite luen :) Kannattaa etsiä hakemalla hakusanalla vaihtariblogi 2013-2014 tai jotain ton suuntaista.

http://jenkkituulia.blogspot.fi/
http://america-asmydestination.blogspot.fi/
http://emmmasworld.blogspot.fi/
http://milla-usa.blogspot.fi/
http://peppi-az.blogspot.fi/
http://irene-in-america.blogspot.fi/
http://maijausa.blogspot.fi/
http://tuulia-in-australia.blogspot.fi/
http://saaramaria.blogspot.fi/
http://outinusa.blogspot.fi/
http://sanna-intheusa.blogspot.fi/
http://anna-americandream.blogspot.fi/
http://oonasanni-in-usa.blogspot.fi/

Siinä nyt jotain!:) Vinkkinä muuten et monesti vaihtarit kommentoi toistensa blogeja ni noitten blogien kommenttibokseistakin voi löytyä blogia kirjoittavia vaihtareita ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kengät! <3

Annika kirjoitti...

Kiitti, tykkään iteki noist hirveesti :) Tosi pirteet :D

Ninni kirjoitti...

Hei kiitti linkeistä! (:

Annika kirjoitti...

Ninni ole hyvä vaan!:) mult on kysytty noit linkkei muitten vaihtareitten blogeihi jo aika monta kertaa ni pitäs varmaa tehä tonne sivuu sellain blogilista mitä vaihtariblogei luen :p

Milla kirjoitti...

Tosi kivat nuo kengät ! Mulla on vika explorius-tilausuus vasta 18. toukokuuta Vaasassa :) saisimpa mäkin jo mun tiedot ja tietää milloin pääsen lähtemään :D

http://milla-usa.blogspot.fi/

Annika kirjoitti...

Joo noi kengät on kyl tosi keväiset :) Kävin niit eka Seppäläs kattoos ja ku jäi harmittaa ku en ostan ni piti sit mennä myöhemmin hakee ne sielt :D Toi vika tapaaminen varsinki oli tosi hyödyllinen ja oli mukava nähdä muita vaihtareita!

Kyllä ne sunkin tiedot tulee!:) Toivottavasti saat kivan host perheen ja pääset mieleiseen osavaltioon!

Anonyymi kirjoitti...

söpöt kenkulit! oon niin innoissaa sun puolestas kun oot saanu kivan perheen!=) siis onks expon kautta lähtijöillä joku leiri jossain ennen vaihtovuoden alkua?

Annika kirjoitti...

Ne on! Vooi ihana, mie oon tosi innoissaa!:) Exploriuksen vaihtareil ei siis oo leirii ennen vaihtovuotta Suomes niinku joillaa muil järjestöil vaa sillo ku lähtää USA:an ni kolmen päivän soft landing camp New Yorkissa, jonka aikana kierrellään Manhattania ja valmistaudutaan tulevaan vuoteen muiden pohjoismaalaisten vaihtareiden kanssa :p

Enna kirjoitti...

Mä olin :)! Enkä kyllä suakaa nähny Espoos!:D

Annika kirjoitti...

Voi ei harmi ku ei törmätty!:D

heidisi kirjoitti...

Lähen AFS:n kautta ja mullakin saattaa olla lähtöpäivä 7. elokuuta ! :D ite lennän kyllä chigagoo :)

Annika kirjoitti...

Aijaa no meillä molemmilla on sitten 94 päivää edessä!:p mul on siis toi laskuri puhelimes xd
No mut vaik lennätki Chicagoo ni lennätkö kuitenki Lontoon kautta?:) Meille kans sanottii et lento Helsinki-Vantaalta on 7.55-9.05 välillä.

EMMA kirjoitti...

Oi vitsi en malta kyllä odottaa New Yorkin leiriä! Harmi kun en vaan vielä tiiä lähtöpäivää :D

Annika kirjoitti...

Miekään en malttais oottaa!:p 94 päivää mulla jäljel! Vitsi ois kiva jos lähtisit kans 7. päivä :)

heidisi kirjoitti...

En tiiä yhtää lennänkö Lontoon kautta vai suoraan vai jonkun muun paikan kautta , kun en oo saanu vielä lentolippua :o

Annika kirjoitti...

Aijaa! Joo en miekää oo saanu lentolippuu mut ilmesest expolt lennetää aina lontoon kautta tai ainaki tänä vuon :)

sofi kirjoitti...

Haha en ees tienny et mun nassukka päässy ton lapuskan kanteen :D:D

Annika kirjoitti...

Hah, Sofi en oo miekäö huoman et oot tos vaik aika tarkkaa tot läpyskää kattelin :D