Annika in The USA

Annika in The USA

maanantai 9. joulukuuta 2013

Sometimes you just stop thinking too much and chill

Pitkästä aikaa tulee nyt tälläistä ihan pelkkää kuulumispostausta. Viikonloput on aina kivoja, niitä jaksaa odottaa tylsät koulupäivät. Inhoan high schoolia monistakin syistä, joten täällä nää pari vapaapäivää tuntuu jopa kivemmilta kuin Suomessa. Entistä kivempia niistä tekee ihanat ihmiset, joiden kanssa viettää aikaa. 
Perjantaina vietettiin kolmen suomitytön kanssa itsenäisyyspäivää meillä ruuan ja ihan vain hengailun merkeissä. Tein makaroonilaatikon ja ostin glögiä, Milla leipoi mokkapaloja, Heta toi Fazerin Sinistä ja Missä X-pussin ja Ida toi porkkanraastetta ja suklaata. Oli kivaa viettää aikaa näiden ihanien tyttöjen kanssa, koska kyllähän myö suomalaiset aina juttuun tullaan ja vaihtarit vaan ymmärtää toisiaan niin hyvin. Höpötystä riitti ja puhuttiinkin koko ajan toistemme päälle haha. Hetan ja Idan lähdettyä katsottiin Millan ja Lucan kanssa Rare Exports. 
Tällänen tunnustus vielä, että ekaa kertaa Maamme laulu sai mut herkistymään.. Kyllä se vaihtovuosi vaan saa näkemään asiat aivan toisin, I can tell.

Maailman ihanin jenkkiperheeni laittoi Suomen Itsenaisyyspaivan kunniaksi Suomen lipun <3
vauva
And you wonder why there's a stereotype of blonde Finnish people
Glögi makso 12 dollarii Old Dutch Stores...............................
Jopa Luca on joskus ruma
Lauantaina menin Lucan kanssa Gatewaylle shoppailemaan ja sen jälkeen käytiin kävelemässä upeiden jouluvalojen loistossa Temple Squarella. Myöhemmin Milla tuli Downtowniin meidän kanssa ja tavattiin sitten vielä City Creekissa mun kaveri Sam, joka liittyi joukkoon. Käytiin ton päivän aikana yhteensä kolme kertaan Starbucksissa... Miten niin riippuvainen :D
Illalla tultiin Millalle ja vietettiin leffayötä Lucan ja Millan kanssa, tosin ei katsottu vissiin mitään leffaa loppuun, kun ei tajuttu niitä lol. 

Jou mata faka. Oon nauranu Lucan ilmettä niin kauan xd
Girls sleepover XD
Hulluilla on halvat huvit ja idiooteilla ilmaset..

Asiat sujuu nyt ja oon onnellinen. Oon lähentynyt mun perheen kanssa huomattavasti vähennettyäni Suomen ihmisten kanssa viestittelyä ja skypettelyä. Tosin lähentymiseen on vaikuttanut varmasti myös aika. Eihän ihmissuhteita yksinkertaisesti vaan luoda hetkessä. Nykyään host vanhempiani kutsun momiksi ja dadiksi, eikä se edes tunnu enää oudolta huutaa omasta huoneesta: "mom!!". Oon vaan niin onnekas, kun mulla on niin ihana perhe, jotka rakastaa mua ja joita rakastan niin paljon.
Parin viikon päästä lähdetään Kaliforniaan perheen kanssa ja odotan tota reissua niin paljon! Ens viikonloppuna on Winter Prom ja odotan nyt sitäkin tosi paljon kun vihdoin kaikki siihen liittyvä säätö on saatu selvitettyä. Vaikka fiilikset edelleen heittää kuperkeikkaa ja mood voi vaihtua päivän aikana monestikin, niin kaiken kaikkiaan I'm doing good.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, kuinka kaunis nuori neiti sä oletkaan, kun on noin ihana iltapuku päällä.
Ja tosi hienoa, että kaikki alkaa olemaan ok. Sä tuut niin kaipaamaan tätä vuotta, ettet uskokaan ja sääli sanoa, mutta tulet vielä monta kertaa ajattelemaan, kuinka lapsellisia ne sun Suomi-kaverit tän vuoden jälkeen onkaan.

Annika kirjoitti...

Kiitos! :) Toi tulee olemaan mun Winter Prom mekko.
Kylla mie sen jo tiedostan etta tuun kaipaamaan tata vuotta ihan mielettomasti ja jopa niita asioita jotka nyt arsyttaa.
Vaihtovuosi varmasti muuttaa mua silla onhan se jo nyt saanut mut ajattelemaan ihan eri tavalla asioista ja kyllahan sita yksinaan maailmalla itsenaistyy ja aikuistuu pakostikin. Tosin taalla nuoret on oikeasti tosi lapsellisia ja kunnon keskusteluita oon saanut kaytya hyvin harvan omanikaisen kanssa etta en nyt sit tieda tuntuuki mun suomikaverit lapsellisilta. Se voi olla etta ollaan kaikki muututtu tan vuoden aikana, sen nakee sitten. Mutta olkoon lapsellisia tai ei, kova ikava mulla niita jokatapauksessa ja ootan kovasti jalleennakemista :)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikkei ne paikalliset nuoret olekaan ns. samalla tasolla, vaan tuntuvat lapsellisilta, niin sinä muutut nuori nainen. Susta tulee itsenäinen, osaat katsoa asiat useammalla tavalla, etkä häkelly pienestä.
Ja ikävä - se jäytää koko vuoden, mutta se mitä sulla jää sinne jenkkeihin, sitä sulla on ikävä koko loppuiän.

Annika kirjoitti...

Voi olla voi olla :) En kiella sita ollenkaan, etten muuttuisi vaihtovuoden aikana, silla tiedan jo nyt muuttuneeni hirveasti taman reilun neljan kuukauden aikana.
Niinhan se on, etta ikava taalla on koko ajan, mutta siita huolimatta yritan nauttia naista hetkista taalla, kun tiedan, etta tulen ikavoimaan tata kaikkea sitten vuoden paasta. Onneksi aina paasee takaisin tanne mun toiseenkin kotiin, ei se Atlantti liian vaikea ole ylittaa <3

Anonyymi kirjoitti...

Laitoinkin sulle joskus kommenttia et en tiiä uskallanko lähtee vaihtoon mut nyt oon lähössä! :) ihan parasta, että kirjotat tänne fiiliksiä ja mimmosta se elämä vaihtarina on varsinki ku ite ens vuonna toi edessä :)! vaikutat tosi ihanalta tyypiltä, ois mahtava tuntea sut <3! tsemppiä :)

Anonyymi kirjoitti...

Sai herkistymään toi teksti! Ihana lukee et sieläki laitoitte suomenlipun esille! Tätä tekstiä lukies niiin samaistuu siihe ja se EI oo huono asia. Päinvaistoi:) vaikukat niin huipputytöltä!! Oot varmasti kuullu tän ennenki mut mäki vielä haluun sanoo sen. Ja me oikeesti tarkotetaa sitä, se ei oo vaa sanonta!, Pidä muistorikas ja turvallinen vaihtovuos!<3 täälä suomessa on varmasti paljon sun ystäviä ketkä oottaa sua takasi, ketkä rakastaa sua ja ketkä ei unoha sua! :-)

Annika kirjoitti...

1. anonyymi: IHANAA KUULLA TAMMOSTA! oo ylpee itestas, mie oon ainakin niin ylpee susta etta uskallat kaikesta huolimatta lahtea :) Kiitos kovasti kauniista sanoistasi ja tsempeista! Jos haluat vaihtarijutuista jutella enemmankin ni otappa yhteytta kikin, emailin tai facen kautta!:p

1. anonyymi: Oi etta taa kommentti oli kaunis ja sai tallasen vaihtarin ihan herkistymaan <3 Musta on mahtavaa, jos mun tekstit koskettaa ja saa ihmiset samaistumaan, koska just sita yritan tehda. Kertoa vaihtovuodesta sellaisenaan kuin se on sen kummemmin kaunistelematta. Kiitos niin paljon sulle sun kommentista :)