Annika in The USA

Annika in The USA

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Summer Up 2013

Hi!

Väsyneenä ja paikkoja koskien palattiin tänään kolmen päivän Lahden tripiltä. Tänäkin vuonna mentiin Summer Up-festareille niin kuin jo parina edellisenä vuotenakin. Mahtava meininki, kivoja ihmisiä, uusia tuttavuuksia (kuten entisiä ja tulevia vaihtareita! Oli tosi kiva vaihtaa pari sanaa teijän kanssa, into lähteä kasvoi entisestään!), hyvää musiikkia, huoletonta juhlimista, valvottuja öitä, telttailua, teltan tuunaamista ja sekoilua sopivissa määrin, mie rakastan festareilla käymistä!

Vaihtariasioissa sellaista, että mun lähtöpäivä on saattanut muuttua aiemmaksi kuin sen alunperin piti olla, mutta siitä lisää myöhemmin, kun ollaan saatu asia varmistettua!

Kuka muu oli Summer Upissa?Hi!

Today I came back from Lahti. There were three days last music festival, Summer Up. I've been there 2011 and 2012 so I had to go there this year too :)
We were staying nights in a big camping area. As you see in photos, there were hundred of yellow tents! It was like a big "tent town".
We had a great time in the festival. It was fun to party with awesome people, meet new nice girls and guys, stay awake late, listen good music and fix our tent by a marker. Is it cool, isn't it?

I love music festivals!

PS. The day when I'll go to the USA could be changed.. I'm not sure about it yet but I guess that I'll know more tomorrow. I got an email from Explorius what said that I might travel to America before I should have travelled.

6 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Kivoja kuvia! 8) Mä en oo ollu koskaan festareilla ja olisin halunnu tonne, mutta ketään mun kavereita/Mikon kavereita/meidän yhteisiä tuttuja ei menny tonne ni ei mekään sit menty.. :( No ehkä ens vuonna! :) Mut mua kyl harmittaa hirveesti, että missasin ton..

Annika kirjoitti...

Kiitti! Tuol oli kyl tosi kivaa! Oon käyny tuol parit viime vuodet joten ehköhä viel parit seuraavatki :D vaikkaki tuolt ku palaa ni olo on niin kuollu ja kaikkii paikkoi koskee, nimimerkillä teltan lattialla on huono nukkua..
Mut ens vuonna sitten!:) Mikko ja pari kaverii mukaa ja Summer Upii!:P

Anonyymi kirjoitti...

Eikä!! Oon ihan varma että mä näin sut summerissa! muistan nimittäin ton sun kukan :D ihana!! en kyllä tajunnut siinä kohtaa kun taisi olla vähän promilleja veressä XD meil oli teltta aika lähellä teijän telttaa jos teillä oli siinä aika lähellä rantaa.
Löysin sun blogiis kun googlailin summer up postauksia. kiva blogi!:)

Annika kirjoitti...

Oikeest vähän siistii jos oot bongannu mut siel ! :p toi kukka on paras :D haha.
Meijän teltta oli 196 ja oltii varmaa parinkymmenen metrin pääs rannast. Kiitos!:)

Anonyymi kirjoitti...

Heii bongasin blogis ku googlailin summer up-postauksia:)) Mäkin olin summer upissa ja meno oli kyl mahtava!:D ite en ollu telttakylässä, nukuttii kaverin mökllä mut millanen meno teltoi oli, oliks vaaraa et joku olis varastanu jtn ku mietin et ens vuonna vois nappaa teltan?:)))

Susanna/ https://saarasusanna.blogspot.com

Annika kirjoitti...

aijaa!:) Joo siis meno on aivan mahtava ollu jokaisena vuonna ku oon telttakylässä ollut. Edellisenä vuonna myö oltiin fiksuja ja otettiin lukko mukaa ja mitää ei pöllitty. sitä edellisenä vuonna meillä ei ollu lukkoa ja meiltä vietiin jotaan karkkia ja kertakäyttöastioita. Tänä vuonna ei jaksettu ettiä lukkoa ja meiltä vietiin ämpäri ja mun meikkipussi XD mut jos on lukko mukan ja virittää sen jotenki siihe telttaa ni ei sielt mitää viedä :) suosittelen kyl menee sinne ku siel on tosi hauskaa!