Annika in The USA

Annika in The USA

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Midsummer - Juhannus 2013

Hi!

Tänä vuonna suunnattiin veneellä saareen meijän mökille juhannusta viettämään perheen ja parin parhaan kaverin kera. Mökillä uitiin, veneiltiin, grillattiin, syötiin ja valvottiin myöhään, aamuun asti.  
Perjantaina lähdettiin tyttöjen kanssa Lehmä-saareen juhlimaan. Ihmisjoukosta päätellen moni muukin oli valinnut juhannuksen viettopaikaksi saman kuin myö. Hauskaa oli jälleen, kokkokin tuli tsekattua ja seura oli mitä parhainta, kyllähän myö juhlia osataan. Neljältä päätettiin meijän ilta ja päästiin venekyydillä mökille nukkumaan.
Kotiin päin lähdettiin sunnuntaina alkuillasta. Muiden ollessa väsyneitä mökkeilystä, koiralla oli vielä sen verran energiaa, että heittipä dogi sitten talviturkin Sapokassa, venesatamassa, veneestä pois tullessa.  Aluksi säikähdettiin, mutta onneksi iskä sai nostettua koiran laiturille. Naurettiin sitten meijän höpsölle läpimärälle koiralle.
Nyt on tämän vuoden Juhannus purkissa. Monta kivaa hetkeä tuli koettua ja oikeasti oli hauskaa!

Millainen Juhannus muilla oli? Perinteistä mökkeilyä, biletystä, kaupunkijuhannus vai töitä?

Uskomatonta, että on Juhannus on jo juhlittu ja tosiaan lähtöön on enää 45 päivää! Hullua, vastahan oli joulu!

Lähipäivinä teen muuten vielä sen postauksen USA:n viisumista. Mulla ei ainakaan ollut mitään käsitystä aiemmin tosta viisumista ja sen hakemista, niin ajattelin, että kattavampi postaus siitä voisi olla ihan hyödyllinen tulevia vaihtareita ajatellen :)

Edit: Mun blogilla on nyt muutamaa vaille 100 lukijaa, wow! Ja Bloglovininkin kautta päälle 40 seuraajaa. En olisi ikinä uskonut näin ison joukon lukijoita löytävän mun blogiin. Haluisin nyt kysyä, että onko kellään postausehdotuksia? 

Mira oli vapaamatkustaja!
IMG-20130621-WA0005
2013-06-22 00.41.24

Hi!

I spent such a great Midsummer in our summer cottage what is located on one island. I went with my family and friends to the summer cottage on Thursday evening. Swimming, boating, good Finnish food by my mum, staying awake on nights and waking up late on mornings, those things made my Midsummer in this year.
On friday I celebrated with my friends on Lehmä, which is one island near to our cottage. There were lots of people. It was so fun to party with good friends and stay awake until the morning.

We came back home on Sunday evening. Everyone else of us was so tired of celebrating but our dog Miki had energy to swim. He jumped out of the boat to the sea when he tried to jump to a dock. It was an accident but it looked so funny. Okay, first we all get scared but after that we just laughed our silly dog. 

I had such a fun Midsummer this year. How was your Midsummer?

It's so weird to think that there are only 45 days left until I take a flight to the USA!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Herkut kropat teillä kaikilla :P

Outi kirjoitti...

Heei oisin tosi ilonen, jos teet sen viisumipostauksen, koska ite en oo vielläkää niit viisumipapereit saanu ja jos joudin ne kiiressä täyttämään nii kaikki info ois varmaa avuksi! :)

Annika kirjoitti...

Anonyymi: Hah, no kiitos paljon sulle, kuka lie ootkaan !:P
Outi: Joo, teen sen ihan pian!:)

Janina kirjoitti...

Ite olin mökkeilemässä sukulaisten kanssa. Oli tosi hauskaa mut ihana oli kyllä palata kotiinkin :)
Mua jännittää jo niin paljon toi sun lähtö Amerikkaan! Voi kun itselläkin olisi mahdollisuus lähteä. Onneks on sentään vaihtariblogeja, mistä lukea toisten vaihtovuosista :D

Annika kirjoitti...

Kivalta kuulostaa sunki juhannus!:)
Mua ei vielä jännitä yhtään lähtö, aika epätodelliselta tuntuu haha. Kiva jos munkin blogista on iloa!:)

Anonyymi kirjoitti...

Video ja kysymyspostaus! Tai toi kysymyspostaus viimestään siellä amerikassa kun oot :)
Tykkään muuten siitä kun päivittelet suhteellisen usein kun jotkut vaihtaribloggaajat postaa hirveen harvoin. Toivottavast sulla jatkuu sama tahti vaihtovuoden aikana.

Annika kirjoitti...

Kiitos postausehotuksista! Höpöttelyvideon teosta en oo vielä hirveemmin innostunut, mutta saa nähdä tulevaisuudessa. Yks video on kyllä suunnitteilla, siitä lisää myöhemmin!:)
Kysymyspostaustakin on toivottu aiemminkin ja oon aatellut, että sitten Jenkkilässä sellaisen toteutankin. Toivon iteki et postaustahti pysyis kohtuullisena vaihtovuodenkin aikana, mutta siihen vaikuttaa niin moni asia etten uskalla luvata mitään :D

Mira kirjoitti...

mä olin uhri kaloille kylläkiin

Annika kirjoitti...

XD oliks rankkaa olla "uhri"?

Anonyymi kirjoitti...

miekii olin uhri...minuu vaa kiusattii :'( :D:D t: auringonpalvoja

Annika kirjoitti...

asiaton kommentti, mietin jätänkö julkasematta ;D älä nyt viitti, siehän tykkäsit vesipyssyst ja meree heittämisest! aurinko tainnu pehmentää sun pään..

Annika kirjoitti...

ainii Liinu voitko tehä googletilin ettei joku luule et vastailen tyhmii jollee random anonyymille!