Annika in The USA

Annika in The USA

torstai 6. kesäkuuta 2013

Lazy days

Hi! 
Niin kuin edellisessä postauksessa mainitsinkin, reissattiin mun perheen mökille Kotkan saaristoon, tarkemmin sanottuna mökki sijaitsee Kuutsalon lähellä. Tällä reissulla veneiltiin, käveltiin ympäri saaria, otettiin aurinkoa, syötiin hyvää ruokaa, uitiin (miekin heitin talviturkin!) ja vaan rentouduttiin. Tosi kivaa oli, ainut miinus mökkeilyssä on ne hiton hyttyset!
Keskiviikkoaamuna skypettelin host-perheeni kanssa ja näytin heille mökkiä. Heidän reaktionsa oli hassu, kun näytin ipadilla meren, joka sijaitsee ihan sadan metrin päässä mökistämme. Perhe oli ihan ihmeissään, heillä kun matkaa merelle on vähän enemmän haha :D Kovasti he myös kehuivat suomalaista luontoa! Oli niin hauskaa jälleen jutella hostien kanssa, he ovat niin huippuja!
Ylihuomenna mua kutsuukin Ruotsi, jonne mennään perheen kanssa kuudeksi päiväksi. Siitä puheen ollen en ole joidenkin lomakkeiden takia (siis jenkeillä on jotain ongelmia lähettää niitä yms) saanut vieläkään viisumihakemuksen ohjeita, joten kaiketi joudun sen tekemään Ruotsissa, mikä taas antaa lisähaastetta siihenkin hommaan. No, ei voi minkään.. Pahintahan olisi se, jos niitä ei tulisi ennen haastattelua, joka siis on ensi viikon perjantaina ja joutuisi ilmeisesti varaamaan oman ajan. Ja sehän ei olekaan mikään läpihuutojuttu näin kesällä, jolloin viisumihaastatteluaikaa on suhteellisen vaikea saada! Onko muut saaneet viisumihakemuksen ohjeita? Tai entä, ketkä sen olette tehneet, millainen se oli ja kauan sen täyttämiseen meni aikaa?

Miten vaan, on ihanaa, että on kesä ja lämmintä. On ihanaa, että on loma eikä stressiä mistään (paitsi noista hemmetin viisumijutuista..). Ja on samaa aikaan on ihanaa ja kamalaa, että päiviä Jenkkilään lähtöön on enää 62..

Mitä muut tykkää mökkeilystä?

PS. Suurimman osan kuvista on ottanut Mira !

 2013-06-04 16.23.43-1

Grandma and me!
2013-06-03 22.45.27
2013-06-04 16.23.11-1

2013-06-04 22.04.08

2013-06-05 16.37.35

Hi!
We went to our summer cottage to Kuutsalo on Monday and we spent there three days. It was very fun to boat, walk around the islands and forest, get tanned, eat delicious food, swim and just relax. It was nice to hang out on summer cottage with the family and my best friend Mira. There is only one thing what I dislike, mosquitoes! They are so annoying. I also was skyping with my host family on Wednesday morning and it was so fun again! 
After tomorrow I and my family are going to travel to Sweden for six days. I should go to a visa interview after our trip, but I haven't got yet some stuff about visa application so maybe I should try to get some new time for visa interview. Or if those stuff come before 14th of June, I have to fill out visa application in Sweden. Uh, this is so difficult! 

What ever, it's so cool that weather is warm and summer has started. No stress, no school. There are only 62 days left to going to the USA! I'm a bit afraid but also very very very excited!

14 kommenttia:

Demi A. kirjoitti...

Oi mökkeily. Niin parasta. Tänä viikonloppuna taas mennään, jee!
Ihania kuvia :) onnea sille viisumijutulle, kyl sä osaat!

Pampu kirjoitti...

Hei mä oon ollut Kuutsalossa! Siellä oli paljon puita, muistan... :D Asuuko teidän mummo koko kesän saaressa vai käykö sekin siellä vaan tyyliin viikonloppuisin? Ihania kuvia, mäkin tahdon!

Ja oon lukenut sun juttuja jo ikuisuuden mut en oo muistanut liittyä lukijaks niin aloin nyt sit seuraamaan bloglovinin kautta jos bloggerilla ei kohta enää kerta voi. Hyvä info. :D

Annika kirjoitti...

Demi: Miekin oon alkan vähän lämpee mökkeilyllä vaikka se olikin iso ei pahimpina varhaisteinivuosina haha :D nykyään se on jo ihan jees, vaikken mie nyt ihan noin innoissaa oo kuin sie ;D Kiitoskiitos! Täällä sitä just väkersin ja vastailin kysymyksiin tyyliin: aionko harjoittaa prostituutiota tai osallistua kansanmurhaan... :p Pitäkää kivaa mökillä!

Pampu: Joo, paljon puita eikä ketään ihmisiä xd Ennen mun isovanhemmat vietti enemmän aikaa mökillä kesäisin mut ei ne enää muuta ku just käy silloin tällöin. Kiitos!
Haha no kiva ku liityit! Miekin luin sun blogia hirveen kauan liittymättä kun se oli vaan mun puhelimen kirjanmerkeis!:)

Anonyymi kirjoitti...

tosta suomen kesästä ja varsinkin luonnosta ja mökkeilystä kannattaa ihan sairaaksee nauttia nyt kesällä, ku sitte jenkeissä tulee niin iso muutos ja ite ainakii ku olin vaihtarina siellä ni tuli hirvee ikävä viikonloppuisia mökkireissuja perheen kanssa :')

Sanni kirjoitti...

Se viisumihakemus oli mulle ainaki positiivinen yllätys, ku ei se sit nii pitkä ollukkaa. Vaikka siihen kyl meni aikaa, ku tarkistin sen varmaa 10 kertaa ja sitä piti tallentaa koko ajan. Ne kysymykset oli kuitenkin kaikki sellasta oletko osallistunut kansanmurhaan-tyyppiä nii niihin oli iha helppo vastailla. Et etköhän sä sen ehi ruotsistaki tekee haha :D

Anonyymi kirjoitti...

näytät venäläiselt

Annika kirjoitti...

*
1. anomyymi: Joo uskon et voi tulla ikävä :) Yritän nyt nauttia mökkeilystä kun vielä voi! 

Sanni: Itseasiassa mulle tuli ne viisuminhakuohjeet päivää ennen Ruotsiin lähtöä ja sain sen tehtyä!:D Ne kysymykset oli kyllä aika huvittavia xd 

2. anonyymi: Okei?:D Oot kyllä eka joka noin sanoo mut kiitos vaan mielipiteestä haha. Ihan supisuomalainen kyl oon!

Anonyymi kirjoitti...

Toi puhelinkoppi on sairaan hieno:D toimiiko se puhelin mikä on siellä kopissa?:)

Annika kirjoitti...

Haha, se on kyllä hieno!:D ei valitettavasti toimi, se on itseasiassa täynnä hämähäkin seittii ja aika likanen.

Inkku kirjoitti...

Paljon sun vaihtovuos makso kokonaisuudessa? :)

Annika kirjoitti...

Ohjelmahinta 7250e, rokotukset 150e about, vakuutus 750 + joku lisämaksu vähän alle 900e, viisumi ja sevis yhteensä 250e about, lääkärimaksu (yksityisellä) + röntgen (tuberkuloositesti) 150e about eli sanoisin yhteishinnaksi suunnilleen 9450e jos kaikki noi lasketaan!:) jos nyt oikein laskin!

Annika kirjoitti...

apua huomaa että mulla on lyhyt matikka :D siis noin 8700e!

Anonyymi kirjoitti...

Why users still use to read news papers when in this technological world everything is
accessible on web?

Feel free to visit my page :: blogger.com

Anonyymi kirjoitti...

Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?

I've been trying for a while but I never seem to get there!
Cheers

Take a look at my blog post :: joyce banda