Annika in The USA

Annika in The USA

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Dear Mom, I may not like you all the time, but I love you for-everIhanaa äitien päivää kaikille äideille! Erityisesti mun omalle rakkaalle äidille, mammalle ja mummille sekä tietenkin host äidille rapakon toiselle puolen!

Happy Mother's Day for every mother! Especially for my mum, grandmothers and host mum Roni!

image
äidin tytöt!

image


image
mum, my aunt, grandma, sis and me


Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever

Mitä äitien päivä piti sisällään tänä vuonna; kauniin sään, kukkia, kortteja, halauksia ja hetkien ikuistamista kuviin. Meillä äitienpäivä meni tänä vuonna tuttuun tapaan -yhdessä, syöden, juoden ja nauraen. Mun isovanhemmat ja täti tuli meidän luo päivälliselle, joka tällä kertaa oli grillattua kanaa, possua ja härkää, salaattia sekä lankku- ja lohkoperunoita. Jälkiruoaksi oli kolmen suklaan tuorejuustokakku.
Ensi vuonna tätä päivää juhlitaan kaukana kotoa ja äidistä..

Mother's Day -such a beautiful weather, flowers and cards for mum, hugs, taking pictures and just hanging together with the family. 
Next year I will celebrate Mother's day far away from home and mum..

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus !!! toivottavast sulle tulee kiva äitienpäivä ensvuonna siellä jenkeissäkin vaikka ei oma äiti siellä olekkaan :)

Annika kirjoitti...

Ihanaa, jos tykkäsit!:) Uskon ja toivon, että tulee. Vähän erilainen, mutta kiva varmasti!

Anonyymi kirjoitti...

voisiks oikeest tehä videopostauksen? jos et yksin ni vaikka sun kavereitten tai siskon kanssa?:D ja hei jenkeist oikeest videopostauksia jos saisit vaikka hostit mukaa!

Kaiholla seuraan sun matkaas vaihto-oppilaaksi ja muistelen omaa vaihtovuotta USA:ssa Texasissa. Toivottavasti sulle tulee kiva vuosi!:)

Annika kirjoitti...

No en mie usko et teen mitään höpisemisvideota ennen reissua, mutta yks aika kiva videopostaus on aika varmasti tulossa ;D ei nyt ihan lähitulevaisuudessa!
Jenkeissä yritän tehdä joitain videopostauksia ja hei oishan se ihan mahtavaa jos sisko, isoveli tai host vanhemmat suostuis videopostaukseen!:)
Milloin olit vaihdossa?:) Toivotaan!

Arina kirjoitti...

Ihania kuvia <3 ja teidän äitienpäivä kuulostaa kyllä mahottoman kivalta! :)

Annika kirjoitti...

Voi kiitos Arina! <3 Kiva äitienpäivä se olikin!:)