Annika in The USA

Annika in The USA

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Park City


Moni varmaan tietääkin, että vuoden 2002 olympialaiset järjestettiin täällä mun nykyisessä kotikaupungissa Salt Lake Cityssä. Täällä edelleen puhutaan kyseisestä tapahtumasta ja se on oikea kunnia-asia paikallisille.
Sunnuntaina mun perhe ei mennyt kirkkoon konferenssin takia, joten lähdettiinkin host iskän ehdotuksesta käymään Park Cityssä. Kierreltiin keskustassa ja sitten ajettiin ylös mäkihyppypaikalle. Kyseisen paikan tienoilla järjestettiin nuo aiemmin mainitsemani olympiatsempalot ja sieltä löytyy myös siis Olympiakylä. Se sijaitsee noin puolen tunnin päästä SLC:sta tuolla ylhäällä vuorilla. Park City onkin Utahin kallein asuinalue ja siellä on paljon turismia. On kuulemma ollut jenkkien pressojakin laskemassa noilla rinteillä.

Tässä nyt enemmän muutamia kuvia tuolta huippujen upeasta kaupungista. Tässä taas vähän syytä tulla seuraavalla Amerikan vierailulla juuri tänne Salt Lake Cityyn!


Mulla on nyt tässä tekemistä riittänyt ja kiirettäkin ollut (mukavaa sellaista!) ja asiaa ei auta, että lähdetään tän viikon keskiviikkona Moabille camping-reissulle mun host sisarusten ja meidän kavereiden kanssa. Ensiviikolla onkin virallinen Spring Break ja sitten tulee postauksia vähän tiheämpään. LUPAAN.

Terkkuja Suomeen maailman onnellisimmalta vaihtarilta. Ja sen kaverilta.

4 kommenttia:

Pampu kirjoitti...

Siis onks toi kylä rakennettu tonne ihan vaan olympialaisia varten vai oliko siellä aiemmin jo jotain? Se näyttää ihan asutulta, onks jengi sit vaan jäänyt sinne asumaan? :D Kun mä just nyt Sotschin aikaan googlailin kaikkia vanhoja olympiamestoja ja tyyliin kaikki oli vaan hylätty ja ihan autioituneita... Mut toi näyttää ihan normikaupungilta what? :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun pääsitte tutustumaan Olympiakylään, Oon niin Happy kun nautit viimeisistä kuukausista onnellisena vaihtarina, odotan sinne pääsyä, että pääsen tutustumaan sun USAlaiseen elämään, nauttikaa Liinun kanssa yhdessäolosta <3

Andreea kirjoitti...

Nice blog!

http://kissthestarsblog.blogspot.ro/

Annika kirjoitti...

Pampu: Mun kasittaakseen Park City on ollut kaupunki jo ennen Olympialaisia. Siella on siis ihan keskusta, laskettelumestoja ja sit rikkaampien ihmisten taloja ja loma-asuntoi. Tietyst Olympialaisten jalkee siel entist enemman elamaa ku se on edellee melko suosittu turistipaikka :)

Anonyymi: Kiitti <3

Andreea: Thanks