Annika in The USA

Annika in The USA

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Farewell Party part 1 and 2

Hi!

Perjantaina vietettiin meillä astetta isommalla kaveriporukalla mun läksiäisiä part 1. Safkaa oli mielettömästi ja kiitos niistä kuuluu äitille ja Liinulle, kiitos teille!!
Mulla oli ainakin ihan tosi hauskaa, toivottavasti myös vierailla :D Tanssittiin, syötiin, juotiin ja juhlittiin kunnolla. Oli kiva nähdä kaikkia mun kavereita vielä ennen lähtöä

FAREWELL PARTY PART ONE, FRIDAY

Mielettömän upea kakku!

Äiti lukemassa sen ja siskon kirjeitä!
Sairaan hieno kortti!! Kiitti typyt, tää lähtee Amerikkaa mukaa ja huoneen seinälle! <3

Ohje oli että hymyilkää kameralle, joku ei tainnu ymmärtää :D
Rakas<3

Voi Liinulla tuli tippa linssii jo läksiäisissä, en haluu tietää kuinka itkusii päivii vikat päivät tulee olemaan :(

Lauantaina meille tuli mun sukulaisia ja muita tuttuja toivottamaan hyvää matkaa ja vietettiin siis läksiäisiä part 2. Tarjolla oli näissäkin juhlissa paljon herkkuja, jenkkikakkujakin oli muutama. En kylläkään itse syönyt paljoa, kun ei oikein tehnyt mieli syödä..
Oli kiva nähdä isovanhempia, kummeja, serkkuja, tätejä ja eno sekä muita ihania ihmisiä, joita en nyt tule enää näkemään melkein vuoteen. Sain kaikilta ihania läksiäislahjoja ja myös Nykissä shoppailu on nyt turvattu ;) Jää sitä shoppailurahaa varmaan vielä Salt Lake Cityn ostareillekin käytettäväksi! Sain muuten ekan oman dollari setelin, 100 dollaria.
Juhlat meni oikein kivasti (mitä nyt oli aluksi vähän väsymystä perjantain jäljiltä), oli kiva saada neuvoja, viettää aikaa sukulaisten kanssa, höpötellä kuulumisia, kuulla muiden kokemuksia Amerikasta ja leikkiä noiden ihanien pikkutyttöjen kanssa! Nyt mun huone on täys barbeja, poneja ja muita leluja!

FAREWELL PARTY PART TWO, SATURDAY
 
USA, HERE I COME

Serkukset <3
Ihanat pikkutypyt!
Sain ihania läksiäislahjoja mun enolta ja hänen naisystävältään! Utahin ilman kuivuuskin oli otettu huomioon, sen verran tuli rasvoja!:D
Ihana suojelusenkeli suojelee minuu suures Amerikas :)
Suomalaisel sisul pääsee pitkälle!!
Sain mun tädiltä muistoksi kauniin Guessin kellon
Selviytymispakkaus koti-ikävään mun serkulta ja hänen tyttöystävältään!
Toivottavasti tehoo!;)
Salmiakkia ja Fazeria, näitä tarvitaan!

Kiitos kaikille viesteistä, mitä tänne kirjotitte! <3


Äiti oli myös tehnyt mulle tollaisen vihkon, minne kaikki kirjotteli perjantaina että lauantaina mulle Jenkkeihin terveisiä, ohjeita, neuvoja, runoja, toivotuksia ja jopa varoituksia. Toi on ihan super hieno! Ikävän iskiessä voin lueskella tsemppauksia kavereilta ja sukulaisilta. Kiitti kaikille, ketkä tähän kirjoittivat! Äidin ja pikkusiskon viestit olivat tosi koskettavia ja mulla (ja Liinulla:D) tuli ihan tippa linssiin, kun äiti luki ne. Halusin jakaa ne teidän kanssa niin ajattelin laittaa ne tänne blogiin.

Tässä äidin kirjoittama:

"Annikalle läksiäisjuhlassa 20.07.2013

Ennen kuin sinä tulit elämääni, mietin usein millaista olisi saada tytär. Yritin nähdä hänet edessäni. Olisiko hän hauras ja hento kuin keijukainen vai pulppuavan iloinen tytöntyllerö? Tomera määräilijä vai helläsydäminen huolenpitäjä? Kenties molempia? Mutta sinä olet ylittänyt villeimmätkin unelmani. Olet ihmeellinen, ihastuttava, hämmentävä, arvaamaton ja ainutlaatuinen.

Olet usein mielessäni, rakas tyttäreni: Kun huomaan t-paitasi värjänneen pesukoneessa kaiken muun pyykin; kun huoneessasi pauhaava jyrä hukuttaa alleen kaikki muut äänet; kun hankaan ammeesta kavereidesi hiusvärien jättämää vaaleanpunaista rantua tai ongin pitkiä hiuksiasi viemäristä; kun löydän vuoteestasi puoliksi syödyn ja sulaneen suklaalevyn; kun viimeinenkin jäätelötuutti on salaperäisesti kadonnut pakastimesta; kun yöpöydälläni on lasissa valkovuokkoja...Minä rakastan sinua.

Tyttäriltä saa usein kuulla tyrmääviä uutisia: Lähden au pairiksi Australiaan tai vaihto-oppilaaksi USAan. Liityn elämäntapaintiaaneihin. Teetän tatuoinnin käsivarteeni. Olen rakastunut arabialaiseen sheikkiin. Muutan pois kotoa. Rupean nunnaksi. Värjään tukkani vihreäksi. Muutan takaisin kotiin. Kun olen nähnyt auringonnousun Mount Everestillä, aion asettua aloilleni. Tyttäret ovat paras vakuutus ikävystymistä vastaan.

En eniten arvosta sellaista, mikä on sinulle helppoa, en myöskään sitä, minkä olet saanut jo syntymässäsi. Ei, ylpein olen kaikesta siitä, minkä eteen olet joutunut sisukkaasti ponnistelemaan. Sinä et ole täydellinen - suo anteeksi jos joskus lapsuusvuosinasi tunnuin sitä sinulta odottavan. Mutta sinä olet ainutlaatuinen ihminen, virheinesi ja puutteinesi. Etsijä joka aina hämmästyttää minua keksinnöillään ja haaveillaan. Olen kiitollinen siitä, että osa minua elää sinussa, että sinä viet minua edelleen tulevaisuuteen, jota minä en saa kokea. Minä elän sinussa - ja silti sinä olet vain oma itsesi.

Toivon että vietät unelmien täyttämän vaihtovuoden USAssa Utahin osavaltiossa, Salt Lake City kaupungissa. Vastoinkäymisiäkin varmaan tulee mutta muista, että aina hetken miettien ja katsoen asioita eri näkökulmista, asioilla on tapana järjestyä. Sinulla on mahtavan ihana host perhe, joka tukee sinua varmaan kaikissa asioissa, kunhan olet avoimin mielin ja rehellinen heitä kohtaan. Positiivisia kokemuksia tulee vaihtovuotesi aikana niin paljon että muutamat epäonnistumiset tai vastoinkäymiset ovat kuin rikka ruohossa. Nauti matkasta ja kaikesta ihanasta mitä pääset kokemaan.

Koti Suomessa sinulla on oma perhe ja sukulaiset sekä ystävät kaverit, jotka innolla odottavat sinun kuulumisiasi sieltä rapakon takaa, muista meidät, että olemme joka hetki sinun tukena ja elämme sinun unelmaasi sinun mukana. Odotamme sinua takaisin sitten kesällä 2014. Nyt se tuleva kesä tuntuu pitkältä ajalta mutta äkkiä aika menee ja palattuasi olet yhden unelman täyttymyksen rikkaampi.

Toivotan oikein ihanaa ja kokemusrikasta USAn matkaa sinulle rakas tyttäreni Annika ♥

Äiti"

Ja tässä mun 13-vuotiaan pikkusiskon tekemä kirje:

"Hyvän vaihto-oppilasvuoden toivotus siskolle

Nyt kun sisko lähdet viettämään kauan odottamaasi vaihto-oppilas vuottasi USA:han, haluan kertoa sinulle , mitä merkitset minulle.

Olet todella hauska, luotettava ja auttavainen. Jos tarvitsen apua esim. läksyissä, sinä tulet mielellään auttamaan ja opettamaan asian minulle.
Teemme kaikkea kivoja tyttöjen juttuja yhdessä. Kuten esim. käymme shoppailemassa ja elokuvissa, harjaan hiuksiasi ja sinä nypit minun kulmakarvojani, mikä on minusta todella tyhmää, mutta tiedän sinun ajattelevan minun parastani. Isosiskona tiedät, mitä teinityttönä tulen tarvitsemaan ja olet valmis neuvomaan minua tyttöjen jutuissa.
Toivon, että vaihto-oppilas vuotesi on just niin ihana, kuin olet sen toivonut olevan. Koet ihania ja kivoja elämyksiä, opit englannin kielen kuin se olisi sinun äidinkielesi ja saat paljon kivoja kavereita. Toivon, että itsenäistyt ja aikuistut, koska oikeastikin täytät 18-vuotta USA:ssa. Tällä hetkellä et herää itse aamuisin, vaan tarvitset minut herättämään sinut. Toivon, että olet oppinut heräämään ja huolehtimaan itsestäsi. Minun tulee sinua todella kova ikävä, mutta onneksi voimme viestitellä ja puhua Skypessä.

Tuhat halia sinulle, rakas sisko.

Jenna"

Ihan mielettömän ihanat kirjeet! Vaikka äitin nalkutus ja valitus ketuttaa mua joskus ja siskokin ärsyttää mua kun se lainailee mun vaatteita ilman lupaa tai kun se syö mun jogurtit jääkaapista, niin silti on ne vaan tärkeitä ihmisiä ja tulen kaipaamaan mun äitiä ja Jennaa älyttömästi <3 I love you!
Fiilikset tän viikonlopun jälkeen on väsyneet, mutta erittäin onnelliset. Viikonloppu oli aivan mahtava. Lähtöön ei ole enää kauaa, se odottaa jo parin viikon päässä. En kuitenkaan jännitä vielä yhtään. Kai mie elän tällä hetkellä niin hetkessä, etten uhraa hirveästi ajatuksia vaihdon ajatteluun. Haluan nauttia mun rakkaiden seurasta ja Suomesta viime hetkeen asti. Edelleen oon kuitenkin todella innoissani, eikä halu lähteä ole vähentynyt minnekään! En malta odottaa, että tapaan uuden perheeni ja pääsen vihdoin toteuttamaan unelmaani.
Postauksesta tuli nyt super pitkä, toivottavasti joku jaksoi lukea!;)

Vielä iso kiitos kaikille, jotka olitte mun läksiäisissä perjantaina tai lauantaina! Mulla tulee ihan käsittömättömän iso ikävä teitä!! Toinen iso kiitos läksiäislahjoista, ne oli aivan ihania! 


Hi!

I had a farewell party on this weekend. On Friday I celebrated with my friends at my house. My mum and my best friend Liinu had cooked so much delicious food! It was very fun to dance, eat, drink, hang with awesome people and just party. I had really fun!!
On Saturday we spent the farewell party with my family and relatives. It was so nice to hang out with my lovely family and hear their stories about America who had been there. I appreaciate a lot all the advise that they gave me.
My relatives gave me such a nice farewell presents! Survive packs to home sickness, Finnish Sisu (a Finnish candy, sisu is a Finnish word and means strongness and determination), Finnish chocolate and Salmiakki (salmiakki is a salty liqurice. My host family has to taste it haha!), lotions because the air in Utah is very dry.. My aunt gave me a beautiful Guess watch! I also got money for shopping, haha! My mum made me a little "book" where my friends and family wrote messages and when I'll get homesickness in America, I can read it and think about them. I'm so thankful that people came to my farewell partys and I think all the presents that I got are amazing!    

I will miss my friends and family so much in the USA. I love them all <3

My mum wrote me such a beautiful letter!

"Annika's farewell party 20.07.2013
Before you came into my life, I often wonder what it would be like to have a daughter. I tried to see her in front of me. Would she be fragile and delicate like a fairy or a smiling happy small girl? Energetic little boss or heartful caretaker? Perhaps both? But you have exceeded all my dreams. You are amazing, wonderful, confusing, unpredictable and unique.
You are often on my mind, my dear daughter: When I see your t-shirt has been coloring the washing machine's all other laundry, when I have to listen your noisy music even I wouldn't like to, when I have to wash the mess of your friends' hair dyes from bathroom after you have dyed hairs or take off long hair from sewer, and when I can find from bed a half-eaten and melted chocolate bar, when the last ice cream has mysteriously disappeared from the freezer, the bedside table has a glass anemones ... I love you.
Daughters may often tell the shocking news: I'm going to be an au pair in Australia or to USA as an exchange student. I will start a new lifestyle like join to some weird group. I want a tattoo to my arm. I'm in love with Arabic man. I'm moving out of the home. I'm going to be a nun. I dye my hair green. I'm moving back home. When I saw the sunrise from Mount Everest, I'm going to settle down. My daughters are the best way to against boredom.
I'm don't appreciate the most on you of that which is easy for you, I'm don't appreciate the most of that which you have been given in a birth. No, I am proud of all that, what you have got with fighting and going throw of struggles. You're not perfect - forgive me if I ever in a child-hood made you feel that I would wait it from you. But you are a unique person, with all your mistakes and unperfections. The seeker who always amazes me with inventions and dreamings. I am grateful for the fact that part of me lives in you, that you will bring me a further into the future, which I can not get to experience. I live in you - and still you're just yourself.
I hope that you will spend a wonderful exchange year in the USA, Utah, Salt Lake City. You might have some troubles there or something bad could happen but I'm sure that you will get throw of them with a sense and with your lovely host family. Everything will be okay. You have a great and wonderful host family who will support you in all things, as long as you are open-minded and honest with them. I'm sure you will have much more positive experiences during the exchange year than negatives things. Enjoy the trip and all the wonderful what you will experience.
In Finland, at home you have your own family and relatives and friends and we all are looking forward to hear about you in the USA, remember us, we support you in every moment and live your dream with you. We look forward to get you back then in the summer of 2014. Now, it feels like it will never come but time will go fast and soon we meet again. Then you will return a girl who has made her dream true. 
I wish a very wonderful and enriching experience for the U.S. trip for you my dear daughter Annika 

-Mother"

Also my sister wrote me a letter, so cute! 


"Have a nice exchange year, my sister.

Now, when you, my sister can finally make your long time dream true and go to the USA for being an exchange student, I would like to tell you what you mean to me.

You are really funny, trustworthy and helpful sister. If I need help with homework, for example, you will help and to teach me things what I don't understand.
We have our own girls stuff. We go for shopping and movies, I love to brush your hair and you fix my eyebrows. I think it is really stupid, but I know you think my best haha. You are my big sister you know what teenage girl like me need, and you are ready to advise me in everything.
I hope that the exchange student year is just as wonderful as you hoped it to be. You will explor amazing and exciting experiences, you will learn the English language as it would be your native language and you will get a lot of nice friends. I hope that you grow up and become independent adult, because you really will turn 18 years of the United States. At the moment you don't wake up on the morning by yourself
 and I have to wake you up. I hope that when you come back, you have learned to wake up and take care of yourself. I'm going to miss you so badly, but I'm glad that we can chat on internet and talk on Skype. 

Thousand hugs for you my dear sister,

Jenna"

Me feelings about exchange are quite peaceful. I don't actually think about it right now so much because I want to enjoy of Finland and focus to the people who I love and who I will miss. I still want to go to the USA so badly! I'm exciting that my biggest dream is coming true so soon!

36 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Hienoja kuvia ja ihania kirjeitä ot saanu ! Kohta lähetään Jenkkeihin jeeee, ja vähän kivaa, että asutaan samassa paikassa ! :D

Annika kirjoitti...

Äläs, noi kirjeet on ihan tosi ihania!:) Kohta lähetään, ei enää kauaa, niin siistiä :p Se on kyllä tosi kiva!!:D

Demi A. kirjoitti...

Voi, ihanat kirjeet! Ja niin mahtavat kakut, on sulla kyllä upea perhe ja hienoja ystäviä :)

Annika kirjoitti...

Kirjeet oli niin ihania, tulee tippa linssiin vieläkin kun lueskelen noita! Kakut oli tajuttoman hienot, ei ois raaskin ees syyä ku oli niin hyvännäköset :D Mie tiedän että mulla on niin upeita ihmisiä elämässä <3 Sehän tästä lähdöstä vaikean tekeekin..

Elisa kirjoitti...

Eikä miten ihania kirjeitä, mullakin tuli ihan tippa linssiin...:D ja upeita noi kakut wow!! :)

Pampu kirjoitti...

Haha, mitähän hormoneja mussa vieläkin on kun mullakin tuli tippa linssiin noista kirjeistä :') ! Mut ihania juttuja ja tuli mieleen omat läksiäiset, pitääkin varmaan kaivaa mun kaverien tekemä kirjanen esiin ja taas muistella kuinka ihania tyyppejä Suomessa onkaan mut kuten sanottua - ei ne sieltä minnekään Annika katoa :) ! Asiat muuttuu varmasti ja joidenkin kanssa yhteydenpito vähenee, mutta kyllä ne pysyy keiden on tarkoituskin pysyä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanan näköiset läksiäiset siulla! :) Ja ihanat kirjeet, meinasin itkee vaikka nuo on siulle :D

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanan näköiset läksiäiset siulla! :) Ja ihanat kirjeet, meinasin itkee vaikka nuo on siulle :D

EMMA kirjoitti...

Oi miten ihanat kirjeet :) Ja nam mitä kakkuja ja muita herkkuja! :D

Mikaela kirjoitti...

Ihania kirjeitä ja noi kakut on niiin hienoja!! Sulla on ollu huiput läksiäiset :)

Annika kirjoitti...

Elisa: Kirjeet oli niin koskettavia <3 sanos muuta, meijän tuttu teki ne ja olin kyl aika ällikäl lyöty ku nöin noi!

Pampu: Vooi ei, tippa tuli linssii monel muullaki!:') Toi vihko on kyl tosi huippujuttu :) Pitää yrittää muistaa etten mie kuolemassa oo vaan tuun kyllä takasin ja täällä ne rakkaat sitten oottaa <3 Ne pysyy kenen kuuluukin pysyä, niin se menee :)

Roosa: Joo, mun läksiäiset oli niin ihanat! Mulla on kyllä ihn huipputyyppejä elämäs ja noi kirjeet oli kyl niin superit!:)

EMMA: Nii on!<3 Noi oli kyl niin namii :p ja kakut niin upeet!

Mikaela: Niimpä!!:) Oli kyllä niin huiput läksiäiset!

Oona K kirjoitti...

Oi kuinka ihana postaus! Ihan kyyneleet vieri kun luin noi kirjeet.. Mahtavilta näytti noi läksiäiset ja hyvää vaihtovuotta myös sulle :)

Annika kirjoitti...

Vooi, et oo ainut!:') Poraan vieläkin kun lueskelen noita. Läksiäiset oli ihan mahtavat!:D Kuin myös sulle kivaa vaihtovuotta Oona!:)

ELLE kirjoitti...

ANSKU BANSKU♥♥♥♥
Ohh no ihan koht siä jo lähet!... :'-(

Ps. toi yks kuva on karseeee...hahaha

Annika kirjoitti...

ELTSUUU<3<3<3
Siihen on viel aikaa!! Meripäivätki on ja kaikkee, ei se nyt iha koht oo ;D
Hys en usko!!

Mari kirjoitti...

Ai kauheeta, ihanii kuvii paitsi se mis oon ja mun paita on jotenki nii et näytän et oisin raskaana.. :DD ja ihanat noi kirjeet!! Sul on kyl ihan mahtava äiti ku se panostaa tollee! upeet juhlat. jajaja kiva et pidit läksiäislahjasta, koitin muistaa sua ees nyt ku ei olla ikin muistettu sua synttäreilkää eikä jouluna eikä mitää, anteeks siitä! :D

tanja kirjoitti...

Todella ihana postaus ja kylläpä sä oot saanu ihania kirjeitä, wow! :)

Annika kirjoitti...

Hiljaa Mari!:D Toi oli paras kuva koska muissa myö näytettiin, noh, epäasiallisilta xD On mul kyl mahtava äiti ja ihanat ystävät!! Oli kyl ihan huiput bileet. Pidin läksiäislahjasta ihan tosi paljon!<3

Annika kirjoitti...

tanja: Kiitos ja noi kirjeet on kyl ihan parhautta!:)

Anonyymi kirjoitti...

mä en tiedä yhtään kuka sä olet, mutta mä bongasin sun linkin fbstä kun tuli ilmotus että mun sisko tykkäs siitä. mä itkin ihan kauheesti kun mä luin noi kirjeet, arvaa miks. koska ne oli niin koskettavia ja herkkiä ja ihania. ja siks just mä itkin koska myös mun älyttömän tärkee -96 sisko lähtee tän vuoden elokuussa jenkkeihin ja on siellä vuoden. mä en tajua miten kestän sen ajan, mut mä tiedän, että hän nauttii siitä kokemuksesta ja haluaa oikeesti lähtee sinne.
okei no sua ei paljoo varmaan kiinnostanu tää mun kommentti mutta sanon vaa että mä oon sun pikkusiskon kanssa ihan samassa tilanteessa (ollaan samanikäsiä ja mun sisko on ihan samanlainen, halus nyppiä mun kulmia vaikka mä en halunnu ja se ei tykkää kun lainailen sen vaatteita ilman lupaa heheh) muttajoo pidä hauska ja unohtumaton vaihtarivuosi utahissa!!!:)

Annika kirjoitti...

Vooi ei ihana kun tulit kommentoimaan! Tiiätkö mitä, sun kommentti kosketti mua ja sai mut taas miettimään mun omaa pikkusiskoa ja oikeastaan muitakin läheisiä kuten muuta perhettä ja parhaita ystäviä. Tiedän että on itsekästä lähteä ja musta tuntuu pahalta, kun mun pikkusisko itkee välillä, että kuinka pärjää ilman mua. Kyllähän mie tiedän, että se pärjää (kuten siekin!), koska se on vahva ja ihana tyttö, mutta silti. Kuten sanoit, sun sisko ja myös mie halutaa oikeasti lähteä Jenkkeihin ja ainakin mulle tää on välttämätöntä, itsestäänselvyys.. Hienoa, että ymmärrät että siskosi oikeasti tulee nauttimaan hienosta vaihtovuodesta :)

Sun kommentti oli tosi ihana ja samaan aikaan surullinen. Sun siskokin tulee varmasti ikävöimään sua, mutta onneksi voitte olla yhteyksissä kiitos nykytekniikan! Vuosi on loppujen lopuksi lyhyt aika ja se menee nopeasti ja siskosikin palaa ennen kuin huomaatkaan :)
Kiitos sun kommentista ja pidän hauskan ja unohtumattoman vuoden Utahissa, niinkuin sun siskosikin jossain päin USA:a! ;D

Tuulia Putkonen kirjoitti...

Ihanat kirjeet :3

Annika kirjoitti...

Mustakin!:)

Kaisa kirjoitti...

Kosketuin ja tippojatuli noista kirjeistä vaikka en tosiaankaan tunne sua tai mitään! Toivottavasti tulee upee vuosi ja voin vaan kuvitella sitä ikävää, sillä oon ite tän kesän amerikassa ihan muutenvaan ja mulla on ikävä suomen kieltä ja kavereita. Muistakki levittää suomalaisuutta kaikkialle :):)!

Annika kirjoitti...

Vooi! Noi kirjeet kyllä oli niin ihania :') Miekin uskon ja toivon, että tulee upea vuosi. Ikävä kavereita ja perhettä on varmasti, mutta täällä ne odottavat sitten vuoden päästäkin. Vähän siistiä, kun saat viettää kesää Amerikassa! Mullahan tosiaan jää väliin toi kesä kun vasta elokuussa lähden ja kesäkuussa palaan!:( No ehkä sitten joskus!:D
Muistan, mulla on kuule niin paljon Suomikrääsää vietäväksi, ettei jää epäselväksi kellekään, mistä olen!;D

Alina Borak kirjoitti...

great post, photos and blog :)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka en tunne sua nii mullakin tuli tippa linssiin kun luin noi kirjeet. Aivan ihania! Nauti vuodestasi 110 prosenttisesti ja tuu takasin monta kokemusta ja muistoa rikkaampana! Mahtava postaus, toivon et mäkin pääsisin parin vuoden päästä kokemaan oman Amerikan-unelmani!

Annika kirjoitti...

Alina Borak: Thanks! Cool that you think so :)

Anonyymi: Vooi, tosi moni on sanonut noin! Mie en ees enää pysty lukee noit kirjeit ilman tippoi silmäkulmis.. Ne on tosi ihania! Mie lupaan nauttia vähintään 110% ja eiköhän noita kokemuksia ja muistoja kerry väkisinkin!;D Kiitos, toivon, että myös sie pääset toteuttamaan unelmaas sitten parin vuoden päästä! :) Kiitos kommentistasi!

Anonyymi kirjoitti...

oi noi kirjeet... <3 kävin itkemää ku luin tota sun äidin kirjettä. :') ihanaa vaihtovuotta annika ja pidä hauskaa! :-) ja tää sun blogis on ihana! c:

Annika kirjoitti...

Noi kirjeet oli niin ihanii! :')<3 kiitos paljon ja pidän aivan varmasti hauskaa!! Kiitos, kiva kun tykkäät :):)

Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus !! kiinnostavaa seurata sun blogia ja reissun alkua ja tottakai itse reissua. :) ihanan koskettavat viestit äidiltäs ja siskoltas, kyl meinas tulla itelläki tippa linssii ! mieletöntä matkaa sulle !!

Annika kirjoitti...

Kiva kun tykkäät!:) noi kirjeet oli ihan mahtavat, niinkun oon monesti sanonutkin jo. Kiitos sulle!:):)

Johanna kirjoitti...

Aivan mahtavat läksiäiset, sukulaiset, kaverit ja ennen muuta lahjat! Huippuhienoa reissua sulle :))

Annika kirjoitti...

Sanos muuta!!:) Mul on älyttömän upeat läheiset! Kiitos mielettömästi!:))

Sariina kirjoitti...

Aika upeat läksiäiset! Tosi hienoja nuo kakut!

Annika kirjoitti...

Joo mulla oli Sariina ihan parhaat läksiäiset ja muistelenkin niitä kaiholla!:D Toivottavasti tuliais/18v partyt on samaa luokkaa ;)